Donor

Vraag/aanbod donors
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Daniel
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 maart 2021, 2:18

Donor

Bericht door Daniel » 30 april 2021, 1:14

Via deze weg zou ik dames aan hun kinderwens willen voldoen. Ben zelf vader van een paar geweldige kinderen.
Ik wens verder geen enkele rol te spelen in de opvoeding, etc. Mocht in de toekomst toch vraag zijn naar een kennismaking met de 'biologische' donor, dan sta ik daar wel voor open.
Een van de redenen waarom ik als donor zou willen optreden, is dat 'gemixte' kinderen iets exotisch hebben. Maar dat is momenteel niet voor mij meer weggelegd.
Ben zelf 34jr, 1m70, 68kg en met oost Aziatisch bloed. Als studie heb ik een masters opleiding afgerond.
Ik ben niet racistisch of heb geen negatieve connotaties tegenover een andere huidskleur, maar heb zelf een redelijk witte huidskleur.
Verder ben ik volledig gezond, geen overerfbare ziektes in de familie, geen roker, noch drugs en een beperkte sociale drinker.
Heb nog nooit gedoneerd; als de wens er is om meerdere kinderen van de zelfde donor te krijgen, zie ik daar geen graten in.
Het is belangrijk dat ze/hij in een warme omgeving opgroeit.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten