Doneerder

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Ikdoneer
Berichten: 2
Lid geworden op: 2 september 2021, 11:32

Doneerder

Bericht door Ikdoneer » 10 mei 2022, 11:52

Hallo


Als u een donor zoekt bent u op het juiste adres!

Kort over mezelf: 24 jaar woon in Vlaams Brabant maar afstand is geen probleem ik beschik over een eigen auto. hobby's: sporten,auto’s . dit jaar al een paar keer gedoneerd ging goed. 2 mensen hebben al goede test., als u geïnteresseerd bent dan stuurt mij een berichtje, als u meer wilt weten stuur me ook gewoon een bericht..
Via hier of via mail
Rambo1000@hotmail.be
Mvg

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast