Sperma donatie

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Gelderland
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 januari 2023, 0:22

Sperma donatie

Bericht door Gelderland » 27 januari 2023, 0:37

Hallo ik ben een jongen van 23 woonachtig in gelderland. ik sta bereid als de reiskosten vergoed worden overal heen te gaan. En verder sta ik flexible in keuzes van de toekomstige moeder hoe de zwangerschap tot stand komt

Wel wens ik na de donatie anoniem te blijven

Ik ben 193
Gezond
Groene ogen
Hard werkend
Sterke lichaamsbouw

Ik heb sterke goeie genen ik rook&drink miet gebruik geen drugs

Hobbys zijn met de hond wandelen. Zwemmen. Lezen En verder rusten na het werk dat waardeer ik erg. Me werk is zwaar genoeg om een sport te noemen mijn dagelijkse werkdagen zijn 9/17 uur dat maakt mij alleen in het weekend beschikbaar

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast