Donor gezocht

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Shey
Berichten: 4
Lid geworden op: 3 november 2023, 23:53

Donor gezocht

Bericht door Shey » 20 mei 2024, 16:44

Hallo,

Ik ben een 21 jarige alleenstaande vrouw die opzoek is naar een donor. Mijn kinderwens is zeer groot. Ik droom er van om jong moeder te worden van een wondertje. Hopelijk kan iemand me helpen met deze droom werkelijkheid te maken. Ik zou dit graag doen via zelfinsiminatie. Ik ben van Izegem in West Vlaanderen

Mocht je me willen helpen bij mijn zoektocht kan je me contacteren

shey@outlook.be

Zaaddonor
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 februari 2022, 10:57

Re: Donor gezocht

Bericht door Zaaddonor » 26 mei 2024, 10:58

Beste

Ik wil jou heel graag helpen.
Voor vragen mailtje graag zaaddonoraangeboden@hotmail.com
Groetjes

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten