Indonesische donor gezocht

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Ingeee
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 januari 2024, 16:50

Indonesische donor gezocht

Bericht door Ingeee » 14 juni 2024, 12:37

Hallo lieve mensen
Wij zijn een jong stel en wij zijn opzoek naar een donor die hopelijk op kort termijn ons kan helpen met een spermadonatie
We zoeken het liefst een indonesische donor

We horen het graag

Westvlaamsedonor
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 augustus 2023, 13:46

Re: Indonesische donor gezocht

Bericht door Westvlaamsedonor » 14 juni 2024, 16:35

Hey Inge

Indien jullie zich niet vastzetten op de indonesische afkomst wil ik jullie wel helpen. Ik ben 29 jaar, slank gebouwd, 1.78m en blank. Indien jullie meer info willen, stuur naar westvlaamsedonor@hotmail.com.

DaveH
Berichten: 2
Lid geworden op: 9 juli 2024, 13:33

Re: Indonesische donor gezocht

Bericht door DaveH » 9 juli 2024, 13:35

Hey Inge . Ik ben een halfbloed indo/nl . Ik heb zelf 2 kinderen en ben geheel gezond . Bij interesse zoontje me kunnen mailen . Mvg dave

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten