BAM Worden

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Babske79
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 september 2014, 23:24

BAM Worden

Bericht door Babske79 » 23 september 2014, 23:29

Hallo, ik ben nieuw op deze site. Al van jongsaf heb ik een heel grote kinderwens, intussen word ik er bijna 36, en vind ik dus dat de tijd dringt indien ik ooit nog mama wil worden! Al een tijdje ben ik alleenstaand dus zou ik er alleen voor gaan, dus met een donor. Nu wou ik vragen of hier mensen zijn die me verdere info erover konden geven? Hoe alles in elkaar zit als alleenstaande, zijn er voorwaarden? Op welke bedragen moet ik hiervoor rekenen? Waar kan ik hiervoor tercht? Ik ben van regio Kortrijk. Alvast bedankt aan de mensen die me verdere info kunnen geven!

Valaki
Berichten: 508
Lid geworden op: 28 mei 2013, 16:21

Re: BAM Worden

Bericht door Valaki » 24 september 2014, 13:28

Ik kan hier een megalang bericht gaan typen, maar ik denk dat het efficiënter is als je doorverwijs naar http://www.bammamsbamkids.freebb.be/. Allemaal bams daar, of mensen die bam willen worden. Er is heel veel informatie te vinden, en het is gewoon gezellig. Een aanrader! :wink:
Magische icsi 6!

If you don't believe in miracles
Perhaps you have forgotten you are one

vader1978
Berichten: 4
Lid geworden op: 2 november 2014, 9:11

Re: BAM Worden

Bericht door vader1978 » 2 november 2014, 9:25


Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast