IVF bij spermadonatie Dr Decleer

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
leenie
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 juni 2016, 10:40

IVF bij spermadonatie Dr Decleer

Bericht door leenie » 22 juni 2016, 10:49

hey goeiemorgen iedereen

na verschillende mislukte pogingen met IUI en een operatie eind vorig jaar, start ik nu met IVF.

na de operatie was ik een beetje van mijn melk dat ik nooit op natuurlijk manier zwanger kan geraken doordat de eileiders volledig verstopt en beschadigd zijn. Dr Decleer kon we wel garanderen dat er 90 procent kans bestaat dat via IVF dit wel moet lukken.

ik heb even alles laten rusten maar nu ben ik er weer volledig klaar voor. Doordat het wel al enkele maanden geleden is weet ik de volgende stappen niet meer juist. Enige dat ik nog weet is dat van zodra ik bloedingen krijg ik moet bellen en de dag nadien bij de dokter langsgaan.

Is dit om hormonenkuur op te starten of enkel voor nieuw gesprek?

kan iemand mij verder helpen die beetje in de zelfde situatie zit of gezeten heeft?

alvast bedankt

groetjes
leen

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast