iedereen een genetisch eigen kind ??

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
DVO Marijke
DVO Moderator
Berichten: 74
Lid geworden op: 30 augustus 2013, 10:10

iedereen een genetisch eigen kind ??

Bericht door DVO Marijke » 21 juli 2016, 11:17

Huidig onderzoek naar de ontwikkeling van bruikbare eicellen en zaadcellen uit andere weefsels (bv. huidcellen...) via de stamceltechnologie zou onvruchtbare mannen en vrouwen, maar ook holebi-koppels de mogelijkheid kunnen bieden op een genetisch eigen kind. Toch rijzen bij deze nieuwe technologie ook vragen en bedenkingen. Omdat jullie mening hierover ontzettend belangrijk is, nodig ik iedereen uit deze korte enquête in te vullen. De resultaten worden volledig anoniem verwerkt.

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=285844

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast