Dag van de kinderwens: praten met donorouders

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
vzw Donorfamilies
Berichten: 24
Lid geworden op: 28 februari 2014, 21:10

Dag van de kinderwens: praten met donorouders

Bericht door vzw Donorfamilies » 26 maart 2014, 21:02

Vanuit de vzw donorfamilies wil ik jullie graag informeren dat het thema donatie uitgebreid aan bod komt op de dag van de kinderwens van 6 april in Gent. (Praktische info over die dag staat op de homepage van deze website).

Er zullen ook ouders aanwezig zijn van donorkinderen (sperma- en eiceldonatie), een gelegenheid om hun ervaring te horen, vragen te stellen en in gesprek te gaan.

We verwelkomen jullie graag in Gent.

vzw donorfamilies
http://www.donorfamilies.be

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast