informeel praten met donorouders

Embryodonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
vzw Donorfamilies
Berichten: 24
Lid geworden op: 28 februari 2014, 21:10

informeel praten met donorouders

Bericht door vzw Donorfamilies » 16 april 2015, 11:39

Op zondag 31 mei organiseert vzw Donorfamilies een tweede gezinsdag!

Wat mag je verwachten?
Een gezellige namiddag waar je verhalen en ervaringen kan uitwisselen met andere donorouders en hun kinderen, of gewoon gezellig kletsen en elkaar beter leren kennen. Ook wensouders die een behandeling met donorgameten overwegen of reeds in behandeling zijn en graag eens informeel praten met reeds-ouders zijn zeker en vast welkom!
Wij hadden jullie graag ook ingelicht over de hoorzitting in de Kamercommissie Volksgezondheid van 24 februari 2015 waar wij ook een stem hebben gekregen.

Zet familiedag vzw Donorfamilies op 31 mei in je agenda!

Wanneer?
Zondag, 31/05/2015 - 13u00 tot 17u00.

Waar?
Regio Vilvoorde

Inschrijving
Graag inschrijven op voorhand via events@donorfamilies.be.

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten. Tot dan!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast