Mama en zoon vertellen - 25 oktober

Embryodonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
eicelacceptatie
Berichten: 7
Lid geworden op: 23 februari 2015, 21:54

Mama en zoon vertellen - 25 oktober

Bericht door eicelacceptatie » 10 oktober 2015, 17:14

Op zondag 25 oktober organiseert vzw Donorfamilies een namiddag in Gent waarbij een mama en zoon (10 jaar) komen vertellen over hun ervaringen als donorfamilie. Het belooft heel interessant te worden. Het is ook een unieke kans om lotgenoten te ontmoeten of met mensen te praten die reeds wat verder staan en kinderen via donatie hebben.
Lees er meer over op de website van Donorfamilies: http://www.donorfamilies.be
Hopelijk tot dan!
Veerle

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast