Telefacts reportage 7 jan: op zwangerschapsreis naar Spanje

Embryodonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
katrienc
Berichten: 878
Lid geworden op: 27 maart 2010, 18:52

Telefacts reportage 7 jan: op zwangerschapsreis naar Spanje

Bericht door katrienc » 4 januari 2014, 13:00

Hoi Meiden,
Ik wou jullie graag laten weten dat nu dinsdag er een reportage komt bij telefacts waar mijn man en ik in voorkomen. We zijn gevolgd door hen tijdens onze trip naar ivf Spain in alicante.

http://vtm.be/telefacts/op-zwangerschap ... aar-spanje

Na jaren van behandelen, 10 ivf (telkens met weinig eicellen en nog minder bevruchtingen) en 3 ecd pogingen(telkens met topembryo’s die dan niet wilden innestelen), is onze 14de poging daar gelukt! En hebben we een prachtig zoontje Brenn.

Ik heb enkele jaren hier heel actief op dit forum geschreven, veel steun van jullie gehad en van andere lotgenootjes, maar soms deed het ook eens goed om afstand te nemen omdat ik me vaak heel wat zorgen van anderen ook begon aan te trekken en me hierdoor nog slechter ging voelen. Prachtige vriendinnen heb ik overgehouden aan dit forum die ik regelmatig zie en waar ik zo dankbaar voor ben!

We willen met deze reportage het taboe van eiceldonatie toch ook een beetje doorbreken. Spermadonatie is al bijna geen taboe meer maar als ik over eiceldonatie begon kregen we altijd de vraag en waarom geen adoptie? Want dat lijkt nog altijd voor veel mensen de ultieme oplossing voor een grote kinderwens die niet in vervulling kan gaan.

We hopen ook dat vele onder jullie hier steun uit kunnen putten en misschien ook een beetje hoop!

Veel mensen hebben tegen ons gezegd dat we beter konden stoppen, gaan profiteren van ons leven en het achter ons laten. Maar we zijn zo blij dat we koppig hebben volgehouden want al die jaren van behandelen, van verdriet, angst en hoop, of hopeloosheid zijn bijna vergeten als we ons zoontje in onze armen kunnen houden.

Moesten er meiden zijn die meer informatie willen over ivf Spain kan je altijd me een berichtje sturen of rechtstreeks contact opnemen met Inge, onze Nederlandstalige assistente daar.

i.kormelink@ivf-spain.com

Het gaat moeilijk zijn voor ons want we beseffen goed genoeg dat er ook negatieve reacties gaan volgen. Maar hopelijk hier niet, omdat jullie lotgenootjes zijn die misschien even ver willen gaan…

Katrien en Didier

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast