Gezinsdag 25/05/2014

Embryodonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
vzw Donorfamilies
Berichten: 24
Lid geworden op: 28 februari 2014, 21:10

Gezinsdag 25/05/2014

Bericht door vzw Donorfamilies » 9 april 2014, 21:12

vzw Donorfamilies organiseert op 25 mei 2014 een gezinsdag.

Wat mag je verwachten?
Een gezellige namiddag waar je in contact kan komen met andere donorouders en ervaringen kan uitwisselen. Kinderen zijn welkom. Ook wensouders die een behandeling met donorgameten overwegen of in behandeling zijn en graag eens praten met reeds-ouders zijn zeker en vast welkom!

Wanneer?
Zondag, 25/05/2014 - 14u tot 18u

Waar?
Regio Geel - Aarschot

Graag inschrijven op voorhand.
Heb je interesse? Neem dan zeker contact met ons op via event@donorfamilies.be voor meer details.

Tot dan!
vzw Donorfamilies
http://www.donorfamilies.be

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast