getinte donor

Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Een subforum is daarom opgericht om de andere subfora vrij te houden van niet inhoudelijke topics.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Nogmaals: DVO wenst deze oproepen te weren om bovenvermelde redenen en stelt het specifieke forum enkel ter beschikking uit noodzaak om andere fora niet te 'vervuilen' met ongepaste oproepen.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

Helaas moeten we vaststellen dat dit forum toch herhaaldelijk misbruikt wordt en is er besloten om ook hier een automatische verwijdering van berichten in te stellen na 14 dagen.

Gebruikers die dit forum blijven misbruiken, zullen van het forum geweerd worden.
Plaats reactie
kevin123
Berichten: 11
Lid geworden op: 27 augustus 2022, 14:15

getinte donor

Bericht door kevin123 » 11 maart 2023, 11:09

he ben een getinte man van 33 (dus jong zaad) en wil je helpen met je vurige wens. Een kliniek duurt lang vanwege de lange wachtlijsten en tijden met een gebrek aan donoren. En soms kan het ook wat kosten. Ik bied mijn zaad gratis aan zodat jou vurige kinderwens z.s.m. vervuld kan worden. Dus als je interesse hebt hoor ik het. kevinhorens@gmail.com mail me maar met een foto van jezelf. Alleen op de natuurlijke manier

Groetjes,
kevin

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast