IVF Dr. Decleer

IVF Forum
Plaats reactie
LisLor
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 januari 2019, 22:30

IVF Dr. Decleer

Bericht door LisLor » 25 januari 2019, 22:37

Hoi allemaal,

Ik start volgende maand met mijn eerste ronde IVF. Hebben sommigen hier ervaringen mee? Ik weet niet goed wat te verwachten (lichamelijk en mentaal).

Ik ben al een aantal jaar bezig en al verschillende miskramen gehad jammer genoeg.

De wens om een kindje is zo groot dat ik schrik heb dat ik ook deze keer met niets achter blijf.

Heb 3 jan een kijkoperatie gehad waaruit bleek dat ik vergroeiingen had en er niets door mijn linker eierstok geraakte. Heb daar voor drie rondes cyclusoptimalisatie gedaan zonder resultaat.

Hoop jullie ervaringen snel te lezen.
Groetjes

Praline
Berichten: 146
Lid geworden op: 10 augustus 2018, 16:22

Re: IVF Dr. Decleer

Bericht door Praline » 8 februari 2019, 11:33

Hey,

Ik ga ook bij dr Decleer en ik ben tot nu toe tevreden. Iedereen zijn situatie is natuurlijk anders. Als je meer ervaringen en reacties wilt kun je je aanmelden op de dvo fb pagina.. hier zijn niet meer zoveel mensen actief.
De ivf zelf bestaat uit stimulatie met spuitjes en regelmatige controle via echo en bloedafname. De eicelpunctie of pick-up is bij Decleer in het Jan Palfijn onder volledige verdoving. Je voelt er dus niks van en je mag een paar uur later naar huis. Je partner mag er bij zijn en zo weet je snel hoeveel eicellen er gevonden zijn. Je weet de volgende dag al hoeveel er bevrucht zijn en de dag erna bellen ze wanneer je een terugplaatsing krijgt. Dit gaat heel vlot, op een kwartiertje ben je terug buiten.

Veel succes!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten