Heilig hart Leuven of UZ Leuven

Bellie100
Berichten: 44
Lid geworden op: 19 juni 2012, 16:03

Re: Heilig hart Leuven of UZ Leuven

Bericht door Bellie100 » 7 februari 2018, 12:06

Hallo,

Ik heb zelf een gezonde zoon en dochter via ICSI dankzij LIFE Leuven.
Wel zéér tevreden van het team. Wij hebben tijdens die hele periode ook regelmatig tegenslagen gehad met de nodige twijfels, maar toch volgehouden en kijk, het is helemaal goed gekomen!
Elk centrum zal wel zijn voor en tegenstanders kennen. Alleszins, ik ken nog een aantal koppels (persoonlijk), die eveneens hun kinderwens in vervulling zagen gaan dankzij LIFE.

zeroo
Berichten: 6
Lid geworden op: 25 april 2017, 20:04

Re: Heilig hart Leuven of UZ Leuven

Bericht door zeroo » 27 februari 2018, 18:45

@ sofie: zoals mensen aangeven zijn er voor en tegenstanders bepaalde centra.

Bepaalde centra's hebben meer patiënten en kunnen hun vaardigheden hierdoor beter ontwikkelen.
bv: wat zou je kiezen, een centra dat één maal per jaar een harttransplantatie doet of een centra dat elke week één doet?

Je bent baas in je eigen buik, je hebt er maar één dus maak een doordachte keuze.

Life is ok als het over normale dingen gaat, maar behandeling van "endo" doe je best in een centra dat hiervoor gespecialiseerd is.

Zoek het centra op in de ranking over het desbetreffende onderwerp.
Persoonlijk denk ik dat Jette voor fertiliteit beter is dan Life.
Voor "endo" zou ik naar Gasthuisberg gaan (maar geen fertiliteit hier).

Twijfel je dan haal je een second opinion. En volg je buikgevoel zodat je niemand iets kwalijk kan nemen.

Joan1990
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 juni 2019, 11:17

Re: Heilig hart Leuven of UZ Leuven

Bericht door Joan1990 » 14 juni 2019, 11:19

kenneth schreef:
13 februari 2015, 7:56
wij zijn van Life Leuven en Dr Campo ook niet echt tevreden. Vermits onze leeftijd hadden wij direct beslist voor eiceldonatie eind oktober 2012. Begin nov. Waren alle testen gedaan en nog naar een psycholoog,wat voor een donatie in Spanje overbodig is. Daar begon eerste probleem. Psycholoog verbonden aan Life vertelde leugen dat wij niet opgedaagd waren op afspraak,maar gelukkig kon de secretaresse van Campo bevestigen dat wij wel degelijk aanwezig waren. Uiteindelijk kon in december de aanvraag aan IVI Valencia starten,nadat wij besloten hadden om de ingreep voor een betere vorm van de baarmoeder te weigeren.Wij hadden hierover bij 2 specialisten raad gevraagd en beiden vonden het een overbodige operatie,vermits mijn baarmoeder volledig in orde was. Doch Dr Campo vond dat niet. Maar Patricia,die alles met IVI regelt had niet zo'n haast. Vertelde onwaarheden wat de tijd betreft en konden pas in april 2013 voor de eerste keer komen. Ik was tot onze verwondering direct zwanger,maar een miskraam op 12 weken. Toen is ons zoontje geboren. Terug contact opgenomen om zo vlug mogelijk terug naar IVI te kunnen. Maar Dr Campo wenste niet meer mee te werken tenzij wij die operatie lieten doen,want dat was volgens hem de oorzaak. Volgens de andere specialisten niet,want die operatie is om de inplanting van embryo te verbeteren en heeft nadien geen enkel doel meer. Dus hebben wij samen met onze eigen gyn in samenwerking met IVi geprobeerd. Dit contact ging veel vlotter dan met Life samenwerken en minder stresserend. Maar weer miskraam. Hebben dan toch operatie laten uitvoeren zonder resultaat. Nog een miskraam op 6 weken. en dan wou Campo stoppen. Maar vermits ik na 1 keer na de operatie niet wou stoppen ,hebben ze nog 1 keer mij de kans gegeven. Ben toen zelfs niet zwanger geworden. Dus de operatie was inderdaad overbodig en geen verbetering voor de innesteling. Toch bleef Dr Campo beweren dat de 1ste miskraam te wijten was aan het niet opereren. Wij hebben ook nooit 1 degelijke uitleg gekregen als we die vroegen. Ook hebben zij tussen de verschillende TP enorm veel tijd. Zelfs de schema's die Patricia doorgaf zaten dikwijls fouten nadat ik vroeg of het wel klopte. O sorry een vergissing. Dit vind ik echt niet kunnen. Vermits de laatste TP niet ingenesteld is geraakt wilden wij direct terug,maar Dr Campo wou niet meer mee werken. Hebben dan weer enkel met IVI samengewerkt,wat prima is verlopen. Kunnen binnen de maand terug met een nieuwe donor. Toen wisten we dat Patricia heel veel tijd heeft verspild en dat een donor wel degelijk heel vlug gevonden is. Na 2 jaar heb ik dus 5 tp gehad en die zijn allen mislukt. Reden onbekend. Hadden wij enkel met Campo gewerkt en niet rechtstreeks dan hadden wij maar 3 tp gehad op die jaren. Ik raad iedereen aan om rechtstreeks met SPanje te werken. Veel minder stresserend en professioneler.
Hi Kenneth,
hoe is het nu afgelopen met je?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast