Pagina 1 van 1

hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 24 september 2019, 14:20
door Twinkly
Hey,

Onze kleine cryo is nu 6 maanden geleden geboren en ligt nu lekker te slapen. :) Graag zouden wij volgend jaar voor een brusje willen gaan. Ik moet wel wachten tot een jaar na de zwangerschap omdat ik een keizersnede heb gehad. Hoe lang van te voren hebben jullie gebeld voor een afspraak? Ik herinner me dat ik vorige keer 2 maanden moest wachten om binnen te geraken bij het UZ Leuven, maar er was toen wel juist een zomerstop. Ik verwacht dat ik al met hormonenbehandeling mag beginnen voor het jaar na de zwangerschap om is?

Nog even een frustratie: ik dacht dat ik nu eindelijk vanaf was van de opmerking "als je er niet mee bezig bent, dan word je wel zwanger" Maar nu krijg ik echt overal de opmerking "de 2e gaat zo komen, ge gaat dat zien, ge hoort dat veel." Zucht... :? Dan denk ik: dat weet je niet en ik heb geen zin om er nog een jaar extra af te wachten of het vanzelf komt.

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 25 september 2019, 7:33
door Yvonne1983
..

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 25 september 2019, 10:53
door Billy78
Hoi, ik heb onmiddellijk een afspraak gekregen en mocht 6m na bevalling opnieuw starten.
Voorwaarde was 6m na bevalling, al een 2e cyclus hebben en geen bv meer geven.

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 9 oktober 2019, 8:01
door Hope88
Ik heb vorige maand ook al gebeld voor een afspraak, maar was in Jan Palfijn niet nodig. Wanneer we terug willen opstarten moet ik gewoon wachten tot ik mijn regels heb en dan bellen voor een afspraak voor eerste echo op dag .... Ze doen daar nu blijkbaar zo veel mogelijk terugplaatsingen in natuurlijke cyclus.

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 23 oktober 2019, 19:29
door Twinkly
we hebben ondertussen een afspraak op 3 december. We hebben geen cryo's meer, dus we moeten een nieuwe pick up laten doen :? In UZ Leuven doen ze ook terugplaatsing in natuurlijke cyclussen, al hoop ik natuurlijk ook dat het gewoon vlak na de pick up gaat lukken. 8)

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 25 oktober 2019, 9:10
door Hope88
Oh spannend! Dan zullen we waarschijnlijk ongeveer gelijktijdig herstarten. Intussen gestopt met de pil. In november regels gewoon laten doorkomen en in december zouden we dan ook herstarten. Veel succes!

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 12 november 2019, 9:51
door Hope88
Wij hebben ook al een afspraak gemaakt Twinkly. 27/11 mogen we gaan, dus we zullen wat gelijk lopen :D
Hier lijkt het toch niet zo evident te starten als ik had gehoopt. Al maand gestopt met de pil, maar regels komen er niet door. Heb ik nog nooit gehad. :? Hopelijk kunnen ze het met medicatie op gang trekken zodat we een warm nestje kunnen maken in mijn buik voor een tweede wondertje.

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 19 november 2019, 22:01
door Twinkly
Het zal nog niet voor december zijn, ivm keizersnede moet ik nog tot maart wachten met een zwangerschap :? . Ik heb gelukkig al wel mijn maandstonden. Al van 8 weken na de bevalling ondanks borstvoeding. Als je maandstonden er echt niet doorkomen na de pil, dan kan je je laten ontsporen door een homeopaat

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 22 november 2019, 10:52
door Hope88
Vandaag zijn ze er compleet onverwacht toch doorgekomen. Ik heb nu het gevoel dat we officieel gestart zijn. De afspraak van volgende week is verzet naar zondag 1 december voor eerste echo en bloedafname.

Gelukkig zal maart er nog vrij snel zijn nu met de feestdagen er nog tussen en zo.
Heb je begin december dan wel nog steeds je consult om alles al eens te bespreken?

Re: hoe lang van te voren bellen

Geplaatst: 24 november 2019, 14:44
door Twinkly
Ja, 3 december hebben we een consultatie, zodat we in maart direct kunnen starten. Ik ben benieuwd🙂. De vorige keer plaatsten ze 2 embryo's terug. Ik weet niet of ze dat nu gaan doen, we zullen wel zien