Pagina 1 van 1

Derde ronde - 1 embryo & ervaringen?

Geplaatst: 17 mei 2024, 22:26
door VDS0202
Hallo allemaal,

Al meerdere keren heb ik tijdens wachtweken allerlei fora zitten afspeuren naar verhalen en ervaringen om een sprankeltje hoop te vinden, en nu heb ik een jaar later gekozen om zelf een account te maken. Ik zoek herkenning en erkenning denk ik. We hebben nu onze derde ronde gehad, eerste ronde in Jette. We hadden hoge verwachtingen, maar toch maar 1 embryo, die hebben ze teruggeplaatst. Door meerdere ervaringen, buitenbaarmoederlijke zwangerschap en miskramen ben ik heel angstig om te hopen. Ik vraag me af wanneer het eindelijk lukt en of het ooit komt. Is dit herkenbaar voor jullie? Groetjes

Re: Derde ronde - 1 embryo & ervaringen?

Geplaatst: 19 mei 2024, 14:00
door Sds
Goede middag,

Ikzelf heb op 10/5 een tp gehad van ons enige embryo in deze ronde 3bis. We zitten dus samen op het wachtbankje.

Wanneer mag je gaan voor BN?

Re: Derde ronde - 1 embryo & ervaringen?

Geplaatst: 23 mei 2024, 17:22
door pamelamsw
Hallo VDS0202
Dit is echt herkenbaar.
Ik las de forums en probeerde mijn symptomen te begrijpen. Hoofdpijn had ik niet de laatste keren, nu wel, deze keer minder krampen, het afwachten was hard.
Ik had vandaag de resultaat na mijn derde embryotransfer en is helaas negatief. Ik probeerde mezelf te voorbereiden voor de slechte nieuws maar het is nog altijd zwaar.

Er blijft één cryo, anders nog een ICSI. Het derde ICSI.
Eerst ICSI had één goede embryo.
Ik voel me zo negatief dat ik niet durf te gaan voor het laatste cryo dat blijft.
Ik wens jullie heel veel succes!
Groetjes

Re: Derde ronde - 1 embryo & ervaringen?

Geplaatst: 11 juni 2024, 9:07
door vitrealisimmigrate
Het is volkomen begrijpelijk dat je op zoek bent naar herkenning en erkenning tijdens deze moeilijke periode. Veel mensen die te maken hebben met vruchtbaarheidsproblemen of vruchtbaarheidsbehandelingen voelen zich op dezelfde manier. Het kan een eenzame en emotioneel uitdagende reis zijn, en het delen van ervaringen met anderen die hetzelfde meemaken kan enorm waardevol zijn.
Het is ook normaal om angstig te zijn om te hopen, vooral na eerdere teleurstellingen en moeilijke ervaringen zoals buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en miskramen. Het is belangrijk om jezelf de ruimte te geven om deze gevoelens te ervaren en om steun te zoeken bij mensen die je begrijpen en steunen. snow rider