Iemand ervaring met Bosteels in Bonheiden?

Andere behandelingen forum.
Plaats reactie
frulleke
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 augustus 2012, 10:49

Iemand ervaring met Bosteels in Bonheiden?

Bericht door frulleke » 21 augustus 2012, 10:51

Hallo allemaal,

Nadat mn afspraak bij dr Bosteels (AZ Imelda in Bonheiden) al een paar keer verzet is geweest... mag ik binnenkort eindelijk gaan.

Nu heb ik die man eens gegoogled, en blijkt dat hij niet zo'n goede reputatie heeft (soms onvriendelijk, laks).

Heeft iemand hier ervaring met hem?

Merci alvast voor jullie reacties!
Groetjes

VickskeL
Berichten: 533
Lid geworden op: 1 oktober 2009, 17:39

Bericht door VickskeL » 23 november 2012, 19:49

Hey
Ik heb ervaring met bosteels. Vond het wel een goeie gyn maar niet zo gespecialiseerd in fertiliteit...vond hem wel duidelijk en hij neemt de tijd voor zijn patiënten
In Bonheiden is pelckmans vooral bezig met fertiliteit.
Ik heb mijn eerste 3 pogingen in imelda gedaan maar ben nu overgeschakeld naar jette.
Vindt hier een pak beter en professioneler. Want in imelda zijn wel wat fouten gebeurd in ons dossier (IVF gedaan terwijl we Icsi gevraagd hadden waardoor geen bevruchting was)

Maaikita
Berichten: 4
Lid geworden op: 25 oktober 2008, 14:33

Bericht door Maaikita » 20 december 2012, 15:48

Hoi,

ik heb ook ervaring met dr Bosteels, en geen goeie... ik vond hem totaal niet goed. Bij mijn eerste consultatie kwam hij al met de quote " dat ik toch geen kanker had en er ergere dingen waren in het leven dan niet zwanger worden"... dat verwacht je niet van een fertiliteitsarts.
Desondanks ben ik 1 jaar daar gebleven, met verschillende onderzoeken en IUI's, zonder enig resultaat.
nadien overgeschakeld naar dr. Delbeke ( UZA): een verademing, vriendelijke, behulpzame mens en... ik ben nu mama van een dochtertje...
ik wens je veel succes,
Maaikita

sofie88
Berichten: 40
Lid geworden op: 28 augustus 2014, 16:55

Re: Iemand ervaring met Bosteels in Bonheiden?

Bericht door sofie88 » 28 augustus 2014, 21:02

Hoi,

Mijn vriend en ik waren in behandeling bij dr bosteels.
Hij kan inderdaad heel vreemd, onvriendelijk en ongepast uit de hoek komen! NIet echt de moment als je je als vrouw zo ongelukkig en onzeker kan voelen, omdat alles nieuw is en zowiso al niet gemakkelijk.
Na verschillende keren, ben ik overgestapt naar dokter pelckmans in (ook in bonheiden) ik ga enkel nog bij dr bosteels als het zo uitkomt voor de follikelmetingen.
Bij dokter pelckmans voel ik mij wel goed! hopelijk wordt er snel een wondertje aan gekoppeld :-)

Jo'tje

Re: Iemand ervaring met Bosteels in Bonheiden?

Bericht door Jo'tje » 22 januari 2015, 15:06

Ik heb dezelfde ervaringen met dr. Bosteels...
"tegenwoordig wil iedereen eerst carriere, en dan moet ik nadien zorgen dat er kindjes komen" . Nog voor we 1 woord gezegd hadden..
Nadien nog enkele keren erg ongepaste uitspraken die ik me niet kan herinneren. Maar ik herinner me wel dat ik eens bij de apotheek daar stond te wenen om iets wat hij gezegd had. En toen zei die apothekeres dat ik niet de enige en al zeker niet de eerste die wenend bij Bosteels buiten kwam!
Mijn man weigerde nog een voet bij hem binnen te zetten. WE zijn dan verder bij Pelckmans geweest voor de overige IUI's en dan voor de IVF heeft ze ons dossier overgezet naar Leuven waar ze ook werkt.
Denk dat hij misschien wel een goeie dokter is, maar zijn sociale kant is slecht ontwikkeld :wink:
Ik heb al verschillende profs/dokters tegengekomen, en ik weet niet of er een verband is, maar volgens mij waren al die die dergelijke arrogante trekken hadden, steeds erg klein... Alsof ze met hun positie denken iets te moeten goedmaken en mensen " terug te pakken" (vroeger gepest?)
Ik zit er mogelijk compleet naast hoor! :lol:

Niki1406
Berichten: 21
Lid geworden op: 9 juni 2015, 21:50

Re: Iemand ervaring met Bosteels in Bonheiden?

Bericht door Niki1406 » 18 oktober 2015, 3:05

Mischien wat laat om te reageren....

Wij zijn direct begonnen let icsi in Leuven bij prof De Neubourg maar omdat ik in Mechelen woon was het voor ons makkelijker om de follikelmetingen in Bonheiden te laten doen. De eerste keren hadden we D'r Pelckmans, hele lieve dame!
Ik moest toen voor een follikelmetingen naar Leuven omdat ik daar mijn medicatie kreeg en ik er geen meer had,daar vertellen ze me dat ik 11 eicellen had klaarzitten maar ze nog te klein waren, paar dagen later moest ik op controle bij D'r Bosteels. We komen binnen, eerste wat hij zei: ge moogt u onderaan uitkleden en op de tafel gaan liggen. Ik dacht oke dat gaat snel! Ik stond daar dus in mijn tschirt voor zijn bureau toen hij ons vroeg waarom we kwamen. Ik keek men man verbijsterd aan en zei tegen Bosteels dat we voor een follikelmeting kwamen voor een icsi behandeling. Bosteels zei toen ga maar liggen, hij keek dan naar mijn follikels en zei 1 van 18mm. Ik mocht terug van tafel maar omdat het onze eerste behandeling was wist ik dus nog niet alles en ik vroeg aan hem waar men andere eicellen gebleven waren. Hij zei toen: denk je dat ik niet weet wat een icsi behandeling is? Legt u terug op de tafel en ik kijk nog eens. Ik kreeg toen een blad papier in men handen geduwd en een balpen en ik moest noteren wat hij zei. Ik kwam echt in shock van die tafel door zijn gedrag. Eenmaal terug aangekleed zei hij doodleuk dat onze poging mislukt was en we opnieuw moesten beginnen. Ik was blij dat ik erbuiten was! Toen ze van Leuven in de namiddag belde was ik nog steeds in shock en vertelde ik wat er was gebeurd, ze vertelde me aan de telefoon dat ze dagelijks klachten krijgen van Bosteels en dat ik het me niet moest aantrekken.

Bij onze 2de icsi poging waren we zwanger en onze eerste echo op 7 weken ging ook door in Bonheiden, helaas bij
D'r Bosteels omdat D'r Pelckmans geen plaats had. Weer heel brut zei hij dat ik me moest omkleden en op de tafel moest gaan liggen. Eenmaal dat koude ding erin was liet hij 2 seconden het hartje horen en zei hij het klopt ge moogt u terug aankleden. Ik had toch net iets meer verwacht van men eerste echo! Eenmaal aan zijn bureau wilde hij alles naar zich toetrekken. Ze hadden me van Leuven uit gezegd dat de gyneacoloog die ik koos altijd informatie bij hen kon ophalen omdat we alle testen al hadden gedaan. Maar neen! Mr Bosteels wou alle bloedtesten opnieuw doen! Ik zei hem dat ik al wist dat ik niet imuun was en dergelijke maar hij zei botweg dat hij dat ook wilde weten en ze in Leuven hun werk niet goed doen. Sindsdien zijn we er nooit meer geweest! Hij kan mischien goede dagen hebben maar wij hadden in ieder geval elke keer zijn slechte dagen!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten