Eiceldonatie in Spanje

Eiceldonatie forum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Karin70
Berichten: 10
Lid geworden op: 2 juni 2011, 13:47

Bericht door Karin70 » 31 januari 2012, 14:26

Gefeliciteerd Smuidje!! Heel veel geluk samen! Wat een geweldige verandering in je leven. Geniet ervan. Wij zijn inmiddels al weer 6 maanden op weg en alles gaat perfect. Nog even te gaan.
Liefs

veerle.v
Berichten: 99
Lid geworden op: 20 november 2008, 12:15

Bericht door veerle.v » 31 januari 2012, 16:27

Smuidje, van harte proficiat met je tweelingmeisjes!
Welkom bij de tweeling-ECD-mama's :)
Je zult je handen vol hebben, wees daar maar zeker van, maar probeer ook met volle teugen te genieten!

groeten,

veerle

Veerleke
Berichten: 60
Lid geworden op: 2 januari 2015, 10:17

Re: Eiceldonatie in Spanje

Bericht door Veerleke » 4 januari 2015, 22:24

Hier niemand met ervaringen in de kliniek ivf spain ?
Wij gaan daar van start gaan
Lieve groetjes
6x icsi , na 1ste keer zwanger maar miskraam op 5weken ,nadien nooit nog zwanger. 9x iui met donorzaad. Nooit zwanger . Nu ivf in kliniek ivfspain met eicel en spermadonatie . Geplande reis voor transfer embryo s : 2april 2015 -> ZWANGER !

lindaloreti
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 november 2021, 22:31

Re: Eiceldonatie in Spanje

Bericht door lindaloreti » 20 november 2021, 22:34

Hoi Iedereen ! Ik lees graag jullie berichten over de eiceldonaties. Zelf ben ik 37 jaar en in een hele vroege menopauze. We zijn in zee gegaan met de Imer kliniek in Valencia , waar een heel erg vriendelijk en begeleidend team in Eindhoven ons voor heeft voorbereid. Volgende maand gaan we de eicellen afgeven om in januari te gaan voor de terugplaatsing. Spannend en zoooo hoopvol dat het goed gaat …. ❤️

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten