eiceldonor gezocht

Eiceldonatie forum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Vedeke
Berichten: 2
Lid geworden op: 8 december 2022, 18:01

eiceldonor gezocht

Bericht door Vedeke » 20 januari 2023, 13:35

Hey,

wegens dichtzittende eileiders en wegens Factor 5 Leiden te hebben, kan ik geen IVF aangaan om mijn eigen eicellen te laten bevruchten.
Daarom ben ik op zoek naar een lief iemand die mij wil helpen met eicellen te doneren. Wij zijn van Kapellen, België

Ikzelf heb al een schat van een dochter van 9 jaar, maar mijn vriend sinds 3 jaar nog niet. Wij dromen van nog een wonder samen om met zijn 4-en nog leuke, mooie dingen te kunnen doen.
Jammer genoeg heeft dit reeds 3 jaar een moeilijke lijdensweg geweest vol tranen en verdriet, tromboses en spuiten.

Ons leven voelt nog niet compleet zonder een tweede wonder, dus ik hoop zo hard dat iemand ons kan helpen xxx

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten