Wie wil een eicel doneren?

Eiceldonatie forum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Lino
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 maart 2023, 11:12

Wie wil een eicel doneren?

Bericht door Lino » 16 maart 2023, 20:43

Hey,

Ik ben een positief ingestelde vrouw met een grote kinderwens, helemaal klaar om mijn leven in het teken van een kindje te plaatsen en het te overladen met liefde en zorg. Helaas blijkt dat ik geen eicellen meer heb. Voorlopig levert een rondvraag in mijn netwerk geen donor op. Degene die een eicel willen geven zijn te oud, zelf zwanger of plannen gauw zwanger te worden.

Voel jij je aangesproken en heb je interesse voor (anonieme) donatie, of ken je iemand die hiervoor open staat?
Stuur me dan een berichtje! Voor wisseldonatie moet de vrouw jonger zijn dan 37. Ik sta open voor anonieme en gekende donatie.

Alvast bedankt!

Lino

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast