Hallo & enkele vraagjes

Plaats reactie
TheGallerist
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 september 2021, 23:50

Hallo & enkele vraagjes

Bericht door TheGallerist » 12 september 2021, 8:12

Hallo,

Wij zijn een lesbisch koppel uit Vlaams-Brabant met een kinderwens.
Intussen hebben we besloten dat we met een fertiliteitsbehandeling willen starten, maar er is zo veel (en tegelijk eigenlijk ook best weinig) info te vinden over alles hieromtrent.

Het eerste punt waar we nu mee zitten is de keuze van een fertiliteitskliniek.
We wonen op 15 minuutjes van het Leuvense, maar de ervaringen lijken daar minder positief te zijn dan bvb bij Jette?

Graag lees ik mee over mensen die recente ervaringen hebben met een kliniek uit deze regio, alsook hoe Holebi vriendelijk de kliniek ervaren werd voor de andere lesbische koppels uit de regio die misschien op dit forum zitten.

Dankjewel!

Hillie
Berichten: 53
Lid geworden op: 8 mei 2021, 15:55

Re: Hallo & enkele vraagjes

Bericht door Hillie » 12 september 2021, 21:18

Hey,
Ik heb geen lesbische relatie, dus daaromtrent kan ik je niet helpen, mr ik ben dit jaar in behandeling geweest in Gasthuisberg wegens de slechte spermakwaliteit van mijn vriend (icsi dus).
Super content van. Duidelijke communicatie, en de dokter nam écht de tijd voor mij en al mijn vragen. Ook kon ik altijd telefonisch contact met fertiliteit opnemen als ik nog vragen had. Steeds heel goed en vriendelijk geholpen. Verder moet je héél vaak langs voor bloednames en echo's, en ik stond versteld van hoe vriendelijk al die mensen waren, keer op keer. Altijd met een glimlach en heel begripvol, ik vond het echt niet erg om daar langs te gaan. Heb ze bij mijn laatste bloedname dan ook bedankt voor hoe ze werken, want zo een warmte verwachtte ik niet van een ziekenhuis. Het overtrof mijn verwachtingen.
Ik had geen lange wachttijden (mr ik werd dan ook wel als 'dringend' aanschouwd wegens mijn leeftijd (39)), enkel lang wachten op vervolgonderzoeken voor mijn vriend want was toen nog midden Corona tijd...
En al mijn afspraken waren altijd heel stipt, geen uren wachten. Voor bv een bloedname was ik nooit langer dan een uurtje van huis (ik woon op 10 min)!
Dus ik heb heel goede ervaringen met UZ Leuven (en van 2e terugplaatsing raak voor mij, al stond de volgende pick up zelfs al ingepland om geen tijd te verliezen).

Jette is vooral beter als je een groter (lichamelijk) probleem/complicatie hebt, maar voor de gewone gevallen zijn UZ en Heilig Hart zeker ook ok hoor.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast