Spermadonor gezocht

Vraag/aanbod donors
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Patatie
Berichten: 4
Lid geworden op: 8 april 2021, 11:32

Spermadonor gezocht

Bericht door Patatie » 8 april 2021, 11:37

Wij zijn opzoek naar een serieuze spermadonor die anoniem wenst te blijven om ons kinderwens te vervullen via zelfinseminatie.
Wij zijn een getrouwd koppel, wij zijn niet opzoek naar een vaderfiguur en vindt het heel belangrijk dat de donor anoniem en discreet kan blijven.
Het is ook belangrijk dat het sperma getest is op SOA's en dat er geen erfelijke ziektes zijn.

Vriendelijke groeten
Vandervee_tatjana@hotmail.com

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast