BAM special

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
toekomstigebam
Berichten: 9
Lid geworden op: 7 oktober 2021, 4:00

Re: BAM special

Bericht door toekomstigebam » 7 oktober 2021, 4:16

BAMBAM5 schreef:
4 oktober 2014, 17:02
hey ,

ik ben nieuw hier, en ik zit met zoveel vragen !...
ik ben 23 en zou heel graag mama worden ! eerst en vooral het belangrijkste waar ik mee zit...ik ben nog maagd ! ik vroeg mij af of dit dan wel mogelijk is :? ... ? ik heb een eigen mening over hoe ik mijn leven wil, graag een leven alleen met mijn toekomstig(e) kind(eren) alleen, een man wil ik niet in mijn leven , ik met mijn (hopelijk) toekomstige kinderen alleen ,waar ik ze ook voor mezelf alleen heb want tegenwoordig hoor je veel vlugger over scheidingen en co-ouderschap ik wil dit mijn kinderen niet aan doen van een week hier en een week daar , alleen mama en kindje... ik heb totaal geen behoefte aan een man , maar wel een enorme kinderwens , ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder kids ... iedereen zegt dat ik goed overweg kan met kinderen en de kinderen gek zijn van mij. ik ben met de jaren meer en meer beginnen denken over inseminatie , door meer info op te zoeken hoe alles werkt en heet ,ben ik terecht gekomen bij iui , nu vroeg ik mij af hoeveel dit allemaal juist kost en waar er dicht bij west vlaanderen fertiliteitscentras zijn waar ze op mijn leeftijd dit toelaten , en mijn probleem met dat ik nog maagd ben , dit wel zullen toestaan , en wat moet ik dan zeggen tegen de psychologen waar je sowieso naartoe moet voor je aan iui begint over dit ? ik weet dat ik ook nog jong ben , maar ik wil een jonge mama zijn en ik denk dat dit ook de meest geschikt periode is qua vruchtbaarheid en kans op slagen.

groetjes ! BAMBAM5

graag had ik jullie mening hierover geweten

Ben je nog actief op deze forum?
Hoe is het afgelopen voor je?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast