Workshop Kinderwens 'Zwanger Anders', over Eiceldonatie/ KID

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Simone Hoogeveen
Berichten: 19
Lid geworden op: 25 april 2015, 17:44

Workshop Kinderwens 'Zwanger Anders', over Eiceldonatie/ KID

Bericht door Simone Hoogeveen » 26 april 2015, 14:53

1 op de 6 stellen wordt geconfronteerd met een onvervulde kinderwens. Steun in deze periode van hoop en vrees, medische onderzoeken en behandelingen, is wenselijk. Steeds meer mensen oriënteren zich op het vervullen van een kinderwens via KID of Eiceldonatie. Deze route gaat gepaard met een verlangen, maar ook met vragen en afwegingen.

Workshop Kinderwens: ‘Zwanger Anders, over KID en Eiceldonatie’.
11 mei ’15, Maastricht van 19.00u tot 21.00u.
In deze workshop gaan we in op vragen als,
- Zijn wij klaar voor deze (volgende) stap
- Wat zijn de mogelijkheden,
- wat past bij ons,
- hoe dienen we de belangen van het kind,
- wat en wanneer vertel je de omgeving

€20,- pp €35,- per koppel. Aanmelden en informatie http://www.simonehoogeveenhulpverlening.nl
Deze workshop wordt verzorgd door Simone Hoogeveen, gespecialiseerd maatschappelijk werker bij hulp rond Adoptienazorg, Zwangerschap en Ziekteverwerking. Met medewerking van Veerle Laureyns van vzw Donorfamilies

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast