Wat denken "donorkinderen" zelf?

Spermadonatieforum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
Godiva
Berichten: 25
Lid geworden op: 15 juni 2015, 15:07

Wat denken "donorkinderen" zelf?

Bericht door Godiva » 20 februari 2016, 13:47

De beslissing om voor donorgameten te gaan is niet makkelijk, en niet iets waar meestal licht over gegaan wordt. Wat voor mij als wensouder het belangrijkste is, is om ook stil te staan bij hoe "donorkinderen" er zelf tegenover staan. Mijn/onze wens en hoe die bereikt wordt, is letterlijk "to be or not to be" voor onze kinderen. In bijgevoegde link staan een hoop opmerkingen, voornamelijk geformuleerd door donorkinderen zelf. Op sommige momenten moet ik opnieuw bij mezelf nagaan dat onze beslissing goed is, en dan helpt het mij om zo'n dingen te lezen. De meeste reacties zijn dan ook heel positief.
Ik ben benieuwd of er mensen zijn die hier hun reacties over kwijt willen.

https://www.donorsiblingregistry.com/si ... ing(1).pdf

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten