Waar vind je een draagmoeder...

Eiceldonatie forum
Forumregels
De Verdwaalde Ooievaar heeft intern meermaals de discussie gevoerd over het al dan niet toelaten van berichten over aanvraag of aanbod van donormateriaal. Ook de wetgeving hierrond is nog vrij dynamisch en actueel.

De Verdwaalde Ooievaar geeft de voorkeur aan het weren van deze oproepen, maar stelt vast dat deze hoe dan ook terugkomen in fora die hier niet voor bedoeld zijn.

Om deze reden werd een subforum voor aanbod/aanvraag van donormateriaal aangemaakt.

De Verdwaalde Ooievaar kan enkel waarschuwen voor de risico's die donatie via niet-officiële kanalen met zich meebrengt. Uit ervaringen weten wij immers dat naast een aantal goed bedoelende donors, er ook mensen zijn die hierin enkel financiële bedoelingen hebben, mensen die het niet nauw nemen met medische geschiedenis en hier al dan niet over liegen, mensen die vooral op zoek zijn naar het sexuele, enz.

Misbruik van andere fora zal streng gesanctioneerd worden.

-UPDATE- Omdat blijkt dat mensen toch respectloos andere fora blijven misbruiken voor oproepen omtrent donormateriaal, zullen de accounts van misbruikers meteen verwijderd worden. Er werd een apart forum aangemaakt, maak daar dan aub gebruik van.
Plaats reactie
fritsbroer
Berichten: 14
Lid geworden op: 5 februari 2019, 15:09

Waar vind je een draagmoeder...

Bericht door fritsbroer » 23 maart 2019, 14:57

Wij zijn Joey 27 en Frits 27.
Al jaren hebben de wens ooit ook papa te worden, maar dat bleek niet zo makkelijk als homostel.
Na het overwegen van adoptie, pleegouderschap etc. Kwamen we erachter eigenlijk ook echt iets van ons zelf te willen en dan 24/7 dus altijd. Het kamertje is leeg, al kijkend naar kleine kleertjes en stiekem toch een beetje jaloers als we een lief stel met een kindje door het park zien wandelen. Ja het is een roze bril, want er zullen vast ook veel andere kanten aan zitten. Maar het gevoel zit diep en het verlangen is groot. Daarom zoeken wij een draagmoeder die ons kan en wil helpen in dit spannende maar mooie en intense avontuur!

Voor vele misschien herkenbaar, maar wat is het heftig als je openbaar maakt wat je bezighoud. Opeens begint het te leven, zeker als het verlangen zo groot is en diep zit als deze wens. Inmiddels is de wens ooit ook papa te worden een dagelijkse routine geworden. Joey vertelt over zijn werkdag waar iemand hem de vraag stelde of hij ooit kinderen wilde. Nou dan komt het hele verhaal natuurlijk weer naar voren. En eigenlijk is dit best fijn om er zoveel over te praten met omstanders, collega’s en zelfs vreemden. Lekker filteren, terwijl een ander in één verhaal probeert te begrijpen wat ons momenteel mee bezighouden. Succes!

Elke week kom er wel weer een nieuwe wending in het avontuur en daarmee dan ook in ons plan.
Zo ook de laatste maanden, waarin we zwegen dat er een dame was die zich kort aanbood voor ons avontuur om een hoogtechnologisch zwangerschap te beginnen. Om diverse medische redenen is dit ook snel weer van de baan gegaan, hoe jammer ook, het was totaal begrijpelijk. Heel kort was dit gevoel onbeschrijflijk en hadden we stiekem de kinderkamer in gedachten al ingericht. Tevergeefs. Maar we blijven positief, want ja, het gaat allemaal door en de zon die inmiddels schijnt doet wonderen op de gemoedstoestand!

Inmiddels hebben we wel een lieve dame gevonden die eicellen wilt doneren, dus die is al bezig met onderzoeken bij de huisarts en de gynaecoloog. Nu alleen nog een wondervrouw die ons wilt helpen. Mocht u wat weten tip ons gerust want alle hulp en adviezen zijn welkom. Joey en Frits. Onze blog: www.ookpapa.com

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast