Acupunctuur helpt om zwanger te worden!!!!!

Andere behandelingen forum.
Flower
Berichten: 105
Lid geworden op: 24 augustus 2008, 18:15

Acupunctuur helpt om zwanger te worden!!!!!

Bericht door Flower » 10 september 2009, 18:16

Hoi allemaal

Ik heb vandaag tot mijn grote grote verbazing 3 positieve testen gehad. Een ander zal denken waarom zou je daar nu zo verbaasd over moeten zijn. Wel, we zijn al bezig voor ons eerste kindje van maart 2003. Ik heb toen mijn eerste miskraam gehad. Dat was mijn eerste spontane zwangerschap die jammer genoeg na 7 weken mis was gegaan. Maar goed, toen na een tijd het maar niet lukte om zwanger te raken, zijn we begonnen met clomid, geen effect, andere hormonen hadden ook geen effect en toen werd het IVF. ONdertussen hebben we 5 verse pogingen en 3 cyropogingen achter de rug zonder enig resultaat. Eerder tussen de IVF pauzes ging ik naar acupuncturiste in de hoop op een zwangerschap, soms werd ik even zwanger maar je voelde dat het niet goed zat, een paar dagen later ging het al mis. Je voelde ook dat het niet goed zat. Nu ben ik sinds de laatste mislukte IVF (januari) in behandeling bij een acupuncturist die erg gekend is voor onvruchtbaarheid. Ik begon net de moed op te geven. Onze relatie is ondertussen in een dipje terechtgekomen door de kinderloosheid, adoptie is ter sprake gekomen maar dat bleek naderhand een enorme probleem omdat we hier niet overeen kwamen over de adoptie zelf, dus beiden begonnen we te beseffen dat we misschien wel zonder kinderen zouden blijven, ik voelde me schuldig en mijn man, kroop in zijn schulp en ja, ondertussen hebben we relatie problemen, hij had het opgegeven en mij blijkbaar ook, en ik kon niet leven met de gedachte om nooit moeder te zijn. Ik wer er echt depressief van en nu, nu ben ik spontaan zwanger geworden. Ik heb gewoon 3 positieve testen voor me liggen en kan het niet geloven. Ik blijf ze uithalen om me ervan te verzekeren dat ik het me niet ingebeeld heb. Ik ben overtuigd dat acupunctuur heeft geholpen. Nu maar duimen dat het goedloopt maar lieverds, geef de moed niet op, na bijna 6,5 jaar alles geprobeerd te hebben en uiteindelijk de moed ogegeven te hebben, ben ik het levend bewijs dat het altijd kan en dat je nooit mag opgeven.

k ben zo blij, ben wel bang dat het weer eens misgaat maar dwing mijzelf om positief te blijven dnenken.

Meiden, ik ben zwanger, spontaan zwanger nog wel, wie had dat gedacht

Loeki
Berichten: 12951
Lid geworden op: 8 mei 2008, 9:30

Bericht door Loeki » 11 september 2009, 15:32

Proficiat Flower, ik ben blij voor je dat 't gelukt is!

Al werkt acupunctuur niet voor iedereen hé en de bewijzen zijn ook niet sluitend. Belangrijk is dat jij er je beter door voelde!

Ik stond gisteren nog voor de spiegel, kijkend naar mijn buik (ben bijna 24 weken zw nu), al denkende "allee, ik, zwanger, wie had dat gedacht". :roll:

Martha
Berichten: 199
Lid geworden op: 2 april 2009, 10:04

Bericht door Martha » 11 september 2009, 15:53

Hey Flower

Proficiat me je zwangerschap.

Ik duim voor jou en je man dat alles goed gaat.

Groetjes


Martha

Flower
Berichten: 105
Lid geworden op: 24 augustus 2008, 18:15

Bericht door Flower » 11 september 2009, 16:27

Ik zou zo graag willen dat het voor iedereen werkt. Voor mij was dit het laatste redmiddel. Niets hielp. Ik kon maar niet zwanger raken.
Juist een bloedtest gaan doen, ik ben bloednerveus, want heb zitten googlen en daar vind je vrouwen die positief hebben getest en de dag erna negatief. Had het beter niet gelezen.
Ik ga de gyn vandaag bellen en zien of hij de uitslag al heeft.
Ik had echt gedacht dat ik dit niet meer mee zou maken en mijn man van hetzelfde.
Ik ben dus heeeeel blij

Ook voor jou een proficiat

Martha, ik hoop dat voor jou het goede nieuws ook snel mag komen.

marb
Berichten: 485
Lid geworden op: 25 augustus 2008, 11:53

Bericht door marb » 11 september 2009, 16:34

Hey Flower, héél erg proficiat met je zwangerschap! Het is geweldig dat voor jou accupunctuur soelaas heeft geboden. Die bloedtest zal vast een flinke HCG tonen!
Niet alle onderzoeken zijn even positief over accupunctuur, maar er begint toch links en rechts een wetenschappelijk geloof te ontstaan. Bij ons laatste bezoek aan het UZA in Edegem zei dr Clasen dat ze daar bezig waren om accupunctuur in hun behandelingen te betrekken. Stel je voor dat je in het vervolg voor bloed, echo én accupuntuur naar daar moet! How cool is that! Als het helpt, waarom niet hè ;-)

Flower
Berichten: 105
Lid geworden op: 24 augustus 2008, 18:15

Bericht door Flower » 11 september 2009, 16:45

Was het maar dat er DE oplossing was om zwanger te worden.
Ik vind het heel goed dat het alternatieve met de gewone medische wereld meedraait. Beiden moet toch kunnen lukken, he.
Bij ons hadden ze geen reden gevonden voor het feit dat we maar niet zwanger konden worden. Niets hielp, zelfs niet de pauzes die we hadden genomen om onze relatie niet hierdoor te laten slechtgaan.
Uiteindelijk was he ttoch aan het misgaan tussen ons hoor, want ik wou langzamerhand wel weten waar we naartoe gingen ivm de kinderwens en hij wou er niet meer over praten, maar zelf wou hij wel kinderen. Adoptie was eerst een optie en naderhand, hadden we zoveel discussies hierover dat we toen doorhadden dat adoptie helemaal geen optie was. We besloten het zwanger worden achterwege te laten en proberen ons op ons leven te focussen, maar mij lukte het met de beste wil ter wereld niet en hetzelfde bij mijn man. We zaten echt in een crisis, ik was al helemaal down dat ik hoogstwaarschijnlijk geen kinderen meer zou krijgen en dat ik ook nog alleen zou komen te staan en zomaar onverwachts, na jaren op de juiste denkbare dagen te vrijen, zoveel mogelijk te vrijen, hadden we deze maand (door al de problemen) echt maar heel weinig gevrijd en geen idee wanneer en hups het is raak. Ik kan het nog altijd niet geloven.
Mijn laatste hoop was een acupucnturist die gekend is voor onvruchtbaarheid en die al heel wat koppels heeft geholpen, ik was er dus in behandeling sinds januari en begon dit ook op te geven, want bij mij leek het niet te lukken en nu, ben k gewoon spontaan zwanger. Hoe heerlijk is het? Maar natuurlijk, slaat ook de paniek toe? Ik zat in de wachtzaal te wachten op de papieren voor de bloedproef en ineens kreeg ik buikkrampe en paniek, wat als de testen niet juist waren, wat als ze me vanavond of maandag het nieuws gaan geven dat ik toch niet zwanger ben of er een dreigende miskraam is. Ik heb het maar weggeschoven maar eerlijk, ik zit er wel mee in gedachten en ben nu bloednerveus, ik hoop echt dat ik vanavond al weet wat de uitslag is en tenminste hoe de bloedwaarden zijn

Laat ons hopen dat ze in ieder geval DE oplossing vinden voor vrouwen zoals ons, die moeilijk, heeeeeel moeilijk zwanger raken.

Veel liefs

berlin
Berichten: 22
Lid geworden op: 21 juni 2009, 10:00

Bericht door berlin » 16 september 2009, 19:23

He Flower,

ik hoop dat de dokter het goede nieuws heeft kunnen bevestigen, ik wens jullie in ieder geval héél veel geluk toe!

Flower
Berichten: 105
Lid geworden op: 24 augustus 2008, 18:15

Bericht door Flower » 17 september 2009, 9:22

De bloedtest is positief. Dus we zijn zwanger. Ik moet zeggen dat alhoewel we op een roze wolk zitten soms ook wel de onzekerheid opkomt
Morgen gaan we voor een echo, ik hoop zo erg dat ze iets kunnen zien, want ben dan ongeveer 5 weekjes.

Duimen maar

Ik ga direct naar de acupunctuur, hem even laten prikken voor de beeb en voor de eventuele zwangerschapkwaaltjes, die denk ik iets of wat beginnen op te komen, hahahha. Klein beetje misselijk, maar in een opperbeste bui

Orchidee
Berichten: 425
Lid geworden op: 23 augustus 2007, 15:51

Bericht door Orchidee » 17 september 2009, 17:48

Flower,

naar welke acc. ben je geweest?

ben ook van plan om te gaan, baat het niet dan schaadt het niet hé ... :wink:

ben wel bang van die naaldjes maar voor een baby'tje heb ik echt àlles over :D

succes met je zwangerschap !!!

liefs
orchidee

Flower
Berichten: 105
Lid geworden op: 24 augustus 2008, 18:15

Bericht door Flower » 17 september 2009, 19:45

Hoi Hoi

Ik ga naar Johan Roose in Zolder. Het is voor mij een dik uur rijden, maar het is allemaal niet voor niets geweest. Ik ben er begonnen in januari (na IVF) en ik begon eerlijk gezegd te denken om te stoppen. Ik had nog in gedachten om er volgende maand mee te stoppen, want het is toch een stukje en echt gek ben ik nu ook niet op naalden hoor. Hij zei me om vol te houden, en wat ben ik blij dat ik nog even had volgehouden. Vandaag b en ik geweest voor de zwangerschap zelf, het zou ook goed zijn voor zwangerschapsklachten, ik ben vandaag al de hele dag misselijk en even heeft het effect gehad maar nu voel ik me terug misselijk, het heeft me wel een beetje gerelaxed want natuurlijk denk ik, als natuurlijke stressbol aan vanalles en nog wat.

Hij werkt ook met kruiden. In mijng eval heeft hij acupunctuur en met kruiden gewerkt.


Google eens op zijn naam, dan vind je zijn website, ga dan eens naar het gastenboek/ Dat gaf mij altijd de kracht om door te doen met acup

Morgen de echo, ben best wel nerveus ervoor

lyse
Berichten: 1447
Lid geworden op: 19 juni 2009, 16:59

Bericht door lyse » 17 september 2009, 20:50

Veel succes met die echo morgen, Flower! Ik zal voor je duimen...

Flower
Berichten: 105
Lid geworden op: 24 augustus 2008, 18:15

Bericht door Flower » 18 september 2009, 14:22

Bedankt

Wat ben ik nerveus geweest, niet te doen.

Gisterennacht had ik al de hele avond buikpijn. Ik ben toen maar vroeg mijn bed in gekropen en ineens begint mijn hart als een gek te kloppen. Dit voor uren lang samen met enorme buikpijn. Ik kon wel huilen want had enorm schrik voor een miskraam.
Deze morgen was ik dus bijzonder nerveus voor de echo. ik was zo bang dat er iets misgegaan was.
Op het moment lijkt alles goed.
Echt veel dan een stip konden we niet zien hahahah
Ik ben dus 5 weken, het embryootje is 6 mm. Ik dacht dat ze 2 mm waren rond deze tijd. Over 2 weken moeten we terug en dan zouden we als alles goed zou gaan hartactiviteit kunnen waarnemen
Ik ben gisteren ook naar de acupunctuur geweest om te prikken zodat het embryoke mooi bij ons blijft, voor zover we het kunnen controleren natuurlijk en voor de zwangerschapsklachten. Gisteren leek he tniet e helpen want was bijzonder misselijk, maar vandaag voel ikm eal wat beter. Misschien heeft het toch effect gehad

Zooo, nu ga ik een beetje poetsen en genieten van dat bolletje op de echo, hihihi.

Orchidee
Berichten: 425
Lid geworden op: 23 augustus 2007, 15:51

Bericht door Orchidee » 18 september 2009, 14:56

Hallo iedereen,

heeft iemand ervaring met Tom Verhaeghe uit Ingelmunster?

groetjes

Orchidee

Noa
Berichten: 1820
Lid geworden op: 1 september 2008, 10:44

Bericht door Noa » 10 oktober 2009, 14:52

Orchidee, misschien ben ik een beetje laat met mijn antwoord, maar 'k zet het toch neer.
Ik ben gisteren voor de eerste keer naar Tom Verhaeghe geweest. Of het zal bijdragen tot een positief resultaat kan ik dus nog niet zeggen. Wat ik wel al kan zeggen is dat ik er super op mijn gemak was en dat ik er met een heel goed gevoel ben buiten gewandeld. Hij had juist weer een hele stapel geboortekaartjes ontvangen, wat ook al iets zegt, denk ik. Mijn nier en lever energie zijn licht verstoord, daar gaat hij nu op werken. Ik zou er regelmatigere cycli door moeten krijgen (wat ook belangrijk is voor het slagen van ivf/icsi naar het schijnt). Mijn handen en voeten hebben altijd ijskoud, en ook mijn buik voelde koud aan. Is zeker niet positief voor een innesteling. En raar maar waar, ik heb vandaag al de hele dag echte warme handjes! Mijn ventje vraagt zich altijd af waar ik gezeten heb, omdat ik het zo koud heb, maar nu ben ik precies een kacheltje. Ook mijn ingesteldheid is na 1 sessie al heel wat positiever! Ondanks een ellendige nacht (dochtertje ziek), ben ik vandaag 1 brok energie, en zit ik niet meer met mijn hoofd in het zand door de mislukte poging. Het feit dat ik zo lang moet wachten op mijn cryo, maakte me ook ontzettend ongeduldig, ik fixeerde me enkel nog daarop, maar ook hier heb ik precies rust gevonden. Heel raar allemaal, en mijn echtgenoot snapt er niks van (hij staat ook niet helemaal open voor acupunctuur). We zullen zien, maar ik heb er in alle geval een goed gevoel bij. Da's voor mij het belangrijkste, dat ik met een goed gevoel door de behandelingen kan gaan, en daarnaast mijn leven verder kan leven. Weg met die fixatie, want ik maakte er naast mezelf ook mijn hele omgeving ongelukkig mee. Voila, hier mijn prille ervaring! Ik moet nu nog 1x terug tijdens de behandeling, en dan nog eens de dag van de tp.
Succes!!

Orchidee
Berichten: 425
Lid geworden op: 23 augustus 2007, 15:51

Bericht door Orchidee » 11 oktober 2009, 11:31

Hoi Noa,

neeneen, je bent niet te laat, bedankt voor je berichtje. Intussen ben ik naar Johan Roose in Heusden Zolder geweest (samen met een vriendin - zo moest ik niet alleen zo ver rijden). En ik kwam er ook met een heel goed gevoel buiten. Hij zei dat het bij mij vooral met kruiden zou helpen en de acup. was bijzaak. Voor de kruiden moet ik verder naar hem gaan en voor de acup. heeft hij iemand aangeraden in Brugge zelf. Want inderdaad, op de dag van de transfer moet je best voor en na een acup. behandeling hebben hé. Ik had ook een 'koude baarmoeder' en daarom heb ik ook een voedingsadvies gekregen. Kreeg jij dat ook? Eén iets ben ik zeker, baadt het niet dan schaadt het niet. Vroeger geloofde ik ook niet in acup. hoor maar voor een kindje heb ik alles over, en zoals bij jou gaf het me een heel goed gevoel toen ik daar buitenkwam.
Veel succes
orchidee

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast