Imer Valencia nodigt uit

21.06.2018

Bij IMER Valencia zijn we sinds 1998 ervaren in oplossingen op maat te bieden aan patiënten met een onvervulde kinderwens. We bieden graag de zorg die we zelf zouden willen ontvangen: hooggespecialiseerd, persoonlijk, positief ingesteld, en betrokken. Om dichter bij u te komen, zal Dr. Greet Lammens v.a. 1 juni a.s., maandelijks ook beschikbaar zijn voor informatieve fertiliteitsadviesgesprekken bij het Gynaecologisch Centrum Mechelen, in Mechelen.

Bij IMER gaan we graag een stap verder zodat u zich comfortabel en vertrouwd voelt, en willen we verschil maken, niet in het minst door ons uiterste best te doen om het gezamenlijke doel te bereiken, een gezonde baby en mama thuis.

Waarom naar Spanje voor een fertiliteitsbehandeling?

Veel mensen vragen zich dit af. Spanje is wereldwijd sinds meer dan 20 jaar pionier op gebied van fertiliteitsbehandelingen, waaronder anonieme donatie (eicel en zaadcel). Hierbij zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek nieuwe technieken ontwikkeld, b.v. genetische matching, embryo selectie, blastocystcultuur en invriezen van eicellen, zaadcellen en embryo’s. Hierdoor kunnen wij veel paren die voor de keuze staan: afscheid te nemen van hun kinderwens óf zwanger worden na anonieme eiceldonatie, een reële kans bieden om zwanger te worden.  Dit doen we volgens de Spaanse wet, evidence-based en met dezelfde hoogkwalitatieve zorg, zoals onder andere in België en Nederland vanzelfsprekend is, zowel voor donor als wensouder.

Dus, waarom naar IMER Valencia voor een fertiliteitsbehandeling?

Bij IMER (Instituto de Medicina Reproductiva), zijn we gespecialiseerd in fertiliteitsbehandelingen, met name zaadcel- en eiceldonatie van anonieme donoren, en hebben een eigen zaad- en eicelbank. We geloven ook sterk in hoogkwalitative, technologische en menselijke zorg. Het begeleiden en ondersteunen van patiënten is heel erg belangrijk vanuit een positief ingestelde en zorg wegnemend basis. Het is dan ook de eerste lijn van contact tussen patiënt en kliniek, en, voor onze internationale patiënten tevens de koppeling met de verschillenden afdelingen en personeel dat deelneemt aan de behandeling. Het verband tussen dokter, assistente en patiënt is bedoeld om een sterke basis van effectieve communicatie en betrokken zorg te bieden, zodat er een maximaal niveau van vertrouwen en geruststelling gecreëerd wordt. Zo kan de patiënt met een positieve instelling de behandeling tegemoet gaan, en wordt de ervaring verbeterd van veeleisend en onzeker traject. Dit doen we volgens onze filosofie:

✓ Fertiliteitscounseling op maat

✓ Dichtbij en betrokken

✓ Deskundig en ervaren

✓ Met effectieve en transparante communicatie

✓ Betrouwbare anonieme eicel- en zaadceldonatie

✓ Persoonlijk en flexibel

✓ Zonder onnodige bij-behandelingen

✓ Contact met lokale arts (indien gewenst)

✓ Hulp bij praktische zaken (reis, verzekering…)

✓ Psychologische counseling in Nederland /België

✓ De zorg omtrent de donor

“Ik neem alle tijd om samen met jou je persoonlijke situatie uit te diepen.” Dr. Greet Lammens

Voor meer informatie: https://imer.es/nl/contact-nl/