Therapeuten in de kijker: Anneleen Eygenraam

05.07.2022

Ik ben Anneleen Eygenraam, geboren in 1989. Zo net nog twee dagen in de jaren 80 smile. Elke dag ontplooi ik mezelf als lichaamsgerichtte kinderwenscoach op een liefdevolle & verbindende missie.

Tijdens mijn eigen kinderwensreis werd de mist boven mijn hoofd dikker en dikker. De wolken, donkerder en donkerder. De goedlachse, vrolijke Anneleen kreeg de zoveelste ontgoocheling van die lege buik niet meer geplaatst. De fixer in mijn hoofd sloeg tilt. Ik voelde me helemaal verloren. "Hoe kan het nu dat ik niet zwanger kan worden?" "Ik onvruchtbaar?" "Kan ik nu niets doen om mijn eigen vruchtbaarheid te fixen zodat mijn kinderwens in vervulling gaat?"

Om terug contact te maken met mezelf verdiepte ik me in yoga, journalling, meditatie en verbindende communicatie. Ik ondervond hoe ik vanuit rust, beweging en bewustzijn, terug mezelf kon zijn. Hoe ik opnieuw plezier uit het leven kon halen. Ik ben MEER dan enkel "niet-mama". Mijn kinderwens beheerst nu mijn leven niet meer. Ik voel de échte Anneleen weer stralen.

Vanuit dat stralende gevoel wil ik andere vrouwen inspireren en diepgaand begeleiden om opnieuw te luisteren naar hun lichaam én bewust te kiezen om voluit te leven.

Om jou vanuit mijn hart, mijn ervaring en mijn expertise te ondersteunen, volgde ik verschillende opleidingen tot fertiliteitscounselor, dieptecoach in verbindende communicatie, wandelcoach, yogateacher en gezonde voeding.

De wens om zwanger te worden, om mama te zijn, kan écht allesoverheersend en destructief zijn, voor jezelf, je partner, je omgeving... Of je nu verlangt naar je eerste kind, of je gezinswens nog niet compleet is, of je nu zonder, tijdens of na een medisch traject voelt dat jij als vrouw de band met jezelf wil helen, dat je opnieuw alles uit het leven wil halen, dat je intens wil genieten en bewust voor jezelf wil kiezen, dan reik ik jou met heel veel plezier een unieke & lichaamsgerichtte combinatie van handvatten aan.

In het Draagkracht traject neem ik jullie graag mee om samen te verbinden, elkaar te ondersteunen en te dragen in door de groep. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk om ook zelf aan de slag te gaan, om de tools in je leven te integreren en elkaar daar in te inspireren. Tot slot kun je ook in het traject deels 1/1 met mij aan de slag, online, in de natuur, of in de praktijk. 

Ik kijk er heel erg naar uit om met jou te verbinden.

Liefs,
Anneleen


Meer info:

- praktijk

- email : anneleen@jouwkinderwenscoach.be

- website : jouwkinderwenscoach.be