Therapeuten in de kijker: Isabelle Ryckaert

23.04.2020

- Wie? 

Isabelle Ryckaert, 39 jaar oud, getrouwd met Bart, ongewild kinderloos én So Much More, en woon en werk in Sint-Denijs-Westrem (Gent).

- Achtergrond & motivatie?

In 2016 richtte ik mijn eigen praktijk op waar ik persoonlijke en op maat begeleiding bied voor ambitieuze en ondernemende vrouwen die ongewild kinderloos zijn.

Voordien werkte ik (vanuit mijn achtergrond als burgerlijk ingenieur) in het bedrijfsleven als project manager en management consultant.

Maar door zelf vele jaren in de medische mallemolen te hebben doorgebracht en uiteindelijk ongewild kinderloos te zijn werd me duidelijk hoe groot de nood is aan degelijke psychosociale begeleiding. En ook ik had toen, in die moeilijke periodes in mijn leven, nood aan iemand die écht begreep waar ik doorheen ging én die mij houvast, handvaten en  nieuw perspectief kon aanreiken, maar die vond ik niet. Het werd uiteindelijk mijn grootste motivator om ervoor te zorgen dat andere vrouwen die door ditzelfde proces gaan er niet meer alleen voor staan.

- Doelgroep?

Ambitieuze en ondernemende vrouwen die ongewild kinderloos zijn.

- Aanbod?

In de afgelopen jaren heb ik mij bijgeschoold als coach, kinderwensconsulent, verliescoach & rouwtherapeut en doorbraakcoach. Momenteel volg ik ook een opleiding in Body Based Trauma Work.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Misschien droom jij al een hele tijd van gezinsuitbreiding maar blijft het positieve nieuws uit? Het hele proces van hoop en teleurstelling weegt zwaar door en soms herken je jezelf bijna niet meer?

Samen werken we er naartoe dat jij je opnieuw rustiger (minder angst, minder gepieker, minder stress) en (zelf)zekerder gaat voelen in dit hele traject. Dat de emotionele rollercoaster je niet meer zo stevig onderuit haalt en dat je leven niet langer on hold staat.

Of ben je blijvend ongewild kinderloos? Vraag je je af hoe het nu verder moet?

Samen werken we er naartoe dat jij, ondanks het gemis dat er altijd ergens zal blijven,  opnieuw vervulling en voldoening hebt in je leven. En we halen de So Much More-vrouw in jou naar boven. De vrouw die nog zóveel meer is dan een vrouw die ongewild kinderloos is en die met trots en blijdschap haar leven leidt.

Ik verwelkom en ontmoet je graag. (Voorlopig enkel online, nadien uiteraard ook weer in mijn gezellige praktijkruimte).

Hartelijke groeten,

Isabelle

 

Meer info: isabelle@kinderwenswijzer.be - www.kinderwenswijzer.be - www.facebook.com/kinderwenswijzer