Draagmoeder worden...

Plaats reactie
draagmoederantw
Berichten: 1
Lid geworden op: 6 november 2019, 21:42

Draagmoeder worden...

Bericht door draagmoederantw » 6 november 2019, 21:53

Hallo allemaal

Ik ben 36 jaar en ik heb zelf drie gezonde kindjes. Iedereen die mij kent, hoort me al jaren over draagmoederschap spreken. Ik heb net een tijd contact gehad met een homokoppel, maar zij kozen uiteindelijk voor inseminatie en ik wil mijn eigen eicellen niet gebruiken. Ik denk hier al lang over na en ik zou die stap emotioneel niet aankunnen.

Kort samengevat, ik ben op zoek naar een koppel met een kinderwens, liefst omgeving Antwerpen, dat op zoek is naar een draagmoeder. Ik laat hier geen persoonlijke gegevens achter, maar wel een mailadres om mij te contacteren.

MVG

draagmoeder_antwerpen@hotmail.com

Wenspapas
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 april 2020, 23:46

Re: Draagmoeder worden...

Bericht door Wenspapas » 24 april 2020, 0:27

Dag,

Ik heb je een bericht gestuurd maar ik krijg een melding dat het bericht niet bezorgd kan worden omdat het adres niet kan worden gevonden of geen e-mail kan ontvangen.

Wij zijn twee mannen van 32 jaar uit Rotterdam. Ik werk als consultant en mijn vriend werk als verpleegkundige in de thuiszorg. We hebben nu bijna tien jaar een relatie. We zijn allebei van Caribisch afkomst en houden van reizen en nieuwe dingen ontdekken.

We missen alleen nog een kleine spruit in ons leven waar we onze liefde mee kunnen delen en ons geluk compleet kan maken. In onze ogen kunnen we onze kind(eren) een stabiele, liefdevolle en rijke omgeving bieden.

We zijn daarom op zoek naar een draagmoeder die ons kan helpen onze langgekoesterde wens waarmaken.

Mocht dit bericht je belangstelling gewekt hebben, stuur ons dan een bericht naar wenspapas.rotterdam@gmail.com

Groet,

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten