Hoe we werken

We zijn een VZW en hebben geen commerciële doeleinden. We willen bewust de kwaliteit en objectiviteit van onze dienstverlening bewaren. We hebben echter wel geld nodig om onze werking op deze manier ook in de toekomst te blijven verzekeren. 

Gebruikers

Wij vragen aan onze gebruikers een kleine bijdrage van 10 euro onder de vorm van lidmaatschap.  Hierdoor zijn we in staat om op het forum en de chat  de kwaliteit te bewaken en deze kanalen te ondersteunen via moderatoren en begeleiders. Met het lidmaatschap krijg je tevens reductie op voordrachten en evenementen en mag je gratis naar onze jaarlijkse 'dag van de kinderwens' ! Vergeet ook niet dat we pas jullie belangen kunnen behartigen indien er voldoende leden zijn !

Fertiliteitscentra

Met de meeste fertiliteitscentra sloten we een samenwerkingsovereenkomst  met als gemeenschappelijk doel  te werken aan een verdere toename van de kwaliteitszorg binnen de wereld van de fertiliteit. Hierbij staat het belang en het welzijn van de patiënt centraal.

Bedrijven

Een aantal bedrijven hebben interesse  in onze werking  en/of doelgroep en treden op als sponsor, al dan niet in natura.

Is je bedrijf geïnteresseerd, contacteer ons

Giften

Je kan ons  uw steun betuigen door een vrijwillige gift.

Sommige gebruikers betuigen hun dankbaarheid voor de steun die ze via onze vereniging mochten ontvangen en zetten het rekeningnummer van DVO op hun geboortekaartje ! Een mooi gebaar..

Wil jij ons financieel steunen ? 

Stort vandaag nog uw bijdrage op onze rekening

De verdwaalde ooievaar vzw, Hellestraat 68B, 9190 Stekene

IBAN : BE 67 737 0183471 87   (BIC-KRED BEBB)

We zijn iedereen enorm dankbaar voor zijn/haar bijdrage, hoe groot of klein die moge zijn !